Soppstuing

  • Porsjon:                                     2
  • Time:                                           25min
  • Difficulty                                  2/5

Ingredienser:

  • Østerssopp                               ca.100 g
  • Kongeøsterssopp                 ca.150 g
  • Champignon                            ca. 50 g
  • Aromasopp                              ca. 50 g

Krydder:

  • Hvitløk                                         2
  • Ingefær                                        5 g
  • Vårløk                                           1
  • Smør                                              ca. 30 g
  • Cream fraiche                          1 dl
  • Salt                                                 1 ts

Kutt all sopp til biter i passe størrelse, hvitløk og vårløk til skiver,  ingefær i strimler

Stek hvitløk og ingefær i smør på medium varme i ca 1min

Bland inn all sopp og stek i 5 min til de er myke

Hell inn vann til det dekker ca. 2/3 av soppen og skru opp til høy varme

Når suppen koker, skru ned til medium varme og kok i 15 min

Bland inn 1 ts salt

Pynt med vårløk. På dette trinnet, smaker det godt allerede

Men hvis du liker tykkere suppe, kan du blande inn ca 1 dl Cream fraiche og koke i 1 min til