- Porsjon: 2
- Time: 25min
- Difficulty 2/5
Ingredienser:
- Østerssopp ca.100 g
- Kongeøsterssopp ca.150 g
- Champignon ca. 50 g
- Aromasopp ca. 50 g
Krydder:
- Hvitløk 2
- Ingefær 5 g
- Vårløk 1
- Smør ca. 30 g
- Cream fraiche 1 dl
- Salt 1 ts
Kutt all sopp til biter i passe størrelse, hvitløk og vårløk til skiver, ingefær i strimler
Stek hvitløk og ingefær i smør på medium varme i ca 1min
Bland inn all sopp og stek i 5 min til de er myke
Hell inn vann til det dekker ca. 2/3 av soppen og skru opp til høy varme
Når suppen koker, skru ned til medium varme og kok i 15 min
Bland inn 1 ts salt
Pynt med vårløk. På dette trinnet, smaker det godt allerede
Men hvis du liker tykkere suppe, kan du blande inn ca 1 dl Cream fraiche og koke i 1 min til