- Porsjon: 3
- Time: Over 30 min
- Difficulty: 3/5
Ingredienser:
- Aubergine 1
- Kjøttdeig 100 g
Krydder:
- Ingefær 2-3 g
- Hvitløk 1 fedd
- Hoisinsaus 1 ss
- Chilli 1 ts
- Vårløk 1
- Whisky 1 ss (Alkohol gjør kjøttet mørere, men kan utelates om ønskelig)
Mariner kjøttdeig med 1ss hoisinsau, 1 ts chilli og 1ts whisky. Finhakk hvitløk og ingefær, kutt vårløk til skiver
Stek hvitløk og ingefær i olje på medium varme til de er litt brune
Bland inn kjøttdeigen og stek i ca 2 min på høy varme
Lag et stort kutt på aubergine
Fyll inn kjøttdeigen
Pakk inn i aluminiumsfolie og legg på grill på varmeste sted
Ca 15 min på hver side. Den er ferdig når auberginen er myk
Jeg hadde kjøttdeig til overs når jeg fyller auberginen, så brukte jeg resten til nudler på picnic, nam!