Grillet aubergine med kjøttdeig

  • Porsjon:                                3
  • Time:                                      Over 30 min
  • Difficulty:                            3/5

Ingredienser:

  • Aubergine                           1
  • Kjøttdeig                             100 g

Krydder:

  • Ingefær                                2-3 g
  • Hvitløk                                 1 fedd
  • Hoisinsaus                         1 ss
  • Chilli                                      1 ts
  • Vårløk                                   1
  • Whisky                                 1 ss (Alkohol gjør kjøttet mørere, men kan utelates om ønskelig)

Mariner kjøttdeig med 1ss hoisinsau, 1 ts chilli og 1ts whisky. Finhakk hvitløk og ingefær, kutt vårløk til skiver

Stek hvitløk og ingefær i olje på medium varme til de er litt brune

Bland inn kjøttdeigen og stek i ca 2 min på høy varme

Lag et stort kutt på aubergine

Fyll inn kjøttdeigen

Pakk inn i aluminiumsfolie og legg på grill på varmeste sted

Ca 15 min på hver side. Den er ferdig når auberginen er myk

Jeg hadde kjøttdeig til overs når jeg fyller auberginen, så brukte jeg resten til nudler på picnic, nam!