Stuet svinekjøtt terninger med potet

Ingredienser:

  • Nakkekoteletter                      500g
  • Potet                                            1

Krydder:

  • Vårløk                                          1
  • Ingefær                                        5-6 skiver
  • Stjerneanis                                 2
  • Kanel                                            1
  • Sukker                                          1 ss
  • Soyasaus                                      2 ss
  • Whisky                                         1 (Alkohol gjør kjøttet mørere, men kan utelates om ønskelig)

IMG_1063

Kutt kjøttet og potet til store terninger, vårløk og ingefær til små bitterIMG_1064

Kok kjøttet i en gryte med kokende vann i  2 min, ta så ut fra vannetIMG_1065

Stek sukker i pannen til det er bruntIMG_1068

Bland inn kjøttet og miks godt med det det brente sukkeretIMG_1071

Bland i vårløk, ingefær, kanel og stjerneanis, stek i 1 minIMG_1072

Hel inn kokt vann til vannet dekker kjøttet. Bland inn soyasaus og whisky, småkok i 10 minIMG_1073

Bland inn potet, småkok i 5 minIMG_1078

Til slutt, kok i høy varme til sausen tyknerIMG_1100