- Porsjon: 4
- Time: ca. 30min
- Difficulty: 2/5
Ingredienser:
- Kyllinglår filét 600 g
- Aromasopp ca. 200g
Krydder:
- Chilli 1
- Ingefær ca 5skiver
- Hvitløk 1
- Stjerneanis 1
- Pepper 1/2 ts
- Soyasaus 2ss
- Salt 1ts
- Vårløk 1
Kutt kyllinglår og aroamsopp til store biter, chilli, hvitløk og vårløk til små biter
Stek chilli, hvitløk og ingefær i olje på høy varme i 1 min
Legg inn kyllingbitene og stek i ca 5 min til de er litt brune
Bland i 2 ss soyasaus og 1/2 ts pepper
Legg inn aromasopp og vann som dekker 2/3 mat, bland i 1 ts salt og kok på medium varme i ca 20 min
Når sausen har blitt tykkere. Ferdig!