- PORSJONER: 2
- Time: 40min
- Difficulty: 2/10
Ingredienser:
- Andebryst 350-400g(Andelår smaker bedre og rart nok at det koster mindre også, men jeg fant kun bryst i dag)
- Øl 1
- Paprika 1 stor eller 2 små (Jeg brukte 1 liten rød, en halv grønn og en halv gul for å få finere farger)
Krydder:
- Ingefær 6-7 skiver
- Hvitløk 1
- Chilli 2 (Jeg brukte 1 grønn og 1 rød, fordi fargen ser finere ut)
- Vårløk 1
- Soyasaus 3ss
- Sukker 1ts
Kutt andebryst til ca 3-4cm store biter, ingefær, hvitløk og chilli til skiver
Stek ingefær, hvitløk, chilli og andebrystet i en panne på høy varme i ca 5min, miks hele tida (Det trenger ikke olje, fordi masse olje kommer ut fra andebrystet mens det stekes)
Hel i 3 ss soyasaus og 1 ts sukker, bland godt i ca 1 min
Hel i øl til det dekker andebrystet, og la det koke på lav varme i 30min med lokk på. Da er kjøttet mørt og all alkholen er borte.
Mens andebrystet kokes, kutt paprika til biter og vårløk til skiver
Endre til høy varme, legg i paprika og vårløk og stek i 2 min
Enjoying mens det er varmt! 😀