Stekte kjøttstrimler

Ingredienser:

  • Nakkekoteletter                         1stk/ca. 250g
  • Paprika                                        1
  • Hvitløk                                           1

Krydder:

  • Chilli                                               1
  • Purre                                               1
  • Soyasaus                                        2ss
  • Østerssaus                                     1ss

IMG_0979

Kutt kotelettet i skiver og marinere i 1 ss østerssaus. Kutt purre, paprika, chilli og hvitløkIMG_0983

Stek hvitløk og chilli i pannen i litt olje på medium varmeIMG_0984

Bland i kjøtt og stek på høy varmeIMG_0985

Når kjøttet er litt brunt, bland i paprika og purre, stek i 1 minIMG_0987

Bland i soyasausIMG_0989

Tada!!!

IMG_0994

Tips:

  • Kutt kjøtt på tvers av kjøttfibrene for å gjøre kjøtt mørere
  • Mens kjøtt stekes, bruk gjerne høy varme og kortere tid for å gjøre også kjøtt mørere

Legg igjen en kommentar