Risgryte med pølse og grønnsaker

  • Portion:                      2
  • Time:                            25min
  • Difficulty:                  3/10

Ingredienser:

  • Ris                                100g
  • Aromasopp             100g
  • Pølse                           100g (resten av pølsene brukte jeg på grill)
  • Brokkoli                    150g

Krydder:

  • Soyasaus                    2ss
  • Østerssaus               1ss
  • Olje                               1ts

Kok ris i en gryte med 2dl vann i ca 6 min til vann reduseres

Mens ris kokes, kutt pølser, sopp og brokkoli til skiver

Miks 2ss soyasaus, 1ss østerssaus, 1ts olivenolje og 0.3 dl vann i en skål

Etter at ris har kokt i ca 6 min, legg pølse, sopp og brokkoli på toppen av risen og la de trekke på veldig lav varme i 10min til, med lokk på

Hel sausen over retten, kok på lav varme i 5 min til

Ferdig