Grillet And

Ingredienser:

  • Andelår

Krydder:

  • Whisky                    1ss (Alkohol gjør kjøttet mørere, men kan utelates om ønskelig)
  • Honning                 2ss
  • Østerssaus             2ss
  • Soyasaus                 1ss
  • Vårløk
  • Ingefær

Hakk ingefær og vårløk. Miks østerssaus, soyasaus, honning og whisky i en skål img_0634

Stikk huller på andelåret for å få marinaden inn i kjøttetimg_0635

Bland inn saus, ingefær og vårløk, og masser litt på andelåret og la det stå i kjøleskap i 30minimg_0637

Sett ovnen på 200C, grill andelåret i ca 35-40min. Pensle honning på skinnet før det settes i ovnen og pensle igjen 10 min før det tas ut fra ovnen. img_0649

Ferdig! Nam…img_0655

Du kan spise kun andelår eller kan du kjøpe ekstra tilbehør til å gjøre den enda mer  fusion

For tilbehør trenger du

  • Vårløk                                   skjær i strimler
  • Agurk                                    skjær i strimler
  • Peking duck sauce            (kan kjøpes på Asia butikk)
  • Peking duck pancake       (kan kjøpes på Asia butikk)

img_0666peking-duck-sauce

img_0665

img_0660

Legg igjen en kommentar