Ingredienser:
- Andelår
Krydder:
- Whisky 1ss (Alkohol gjør kjøttet mørere, men kan utelates om ønskelig)
- Honning 2ss
- Østerssaus 2ss
- Soyasaus 1ss
- Vårløk
- Ingefær
Hakk ingefær og vårløk. Miks østerssaus, soyasaus, honning og whisky i en skål
Stikk huller på andelåret for å få marinaden inn i kjøttet
Bland inn saus, ingefær og vårløk, og masser litt på andelåret og la det stå i kjøleskap i 30min
Sett ovnen på 200C, grill andelåret i ca 35-40min. Pensle honning på skinnet før det settes i ovnen og pensle igjen 10 min før det tas ut fra ovnen.
Ferdig! Nam…
Du kan spise kun andelår eller kan du kjøpe ekstra tilbehør til å gjøre den enda mer fusion
For tilbehør trenger du
- Vårløk skjær i strimler
- Agurk skjær i strimler
- Peking duck sauce (kan kjøpes på Asia butikk)
- Peking duck pancake (kan kjøpes på Asia butikk)