Ingredienser:
- En pakke av kongeøsterssopp
Krydder
- 2 vårløk
- 1 hvitløk
- ingefær
- Sesame olje (kan erstattes med vanlig olje)
- 5-spices-powder
- Cumin 1ts
- Kanel 1ts
- Muskat 1ts
- Stjerneanis 1ts
- Nellikker 1ts
Kutt vårløk, hvitløk og ingefær til små bitter.
5-spices-powder
- Cumin 1ts
- Kanel 1ts
- Muskat 1ts
- Stjerneanis 1ts
- Nellikker 1ts
Riv kongeøsterssopp til små deler og miks godt med 5-spices-powder, 1ss sesame olje.
Sett i ovnen på 200 C. Stek i 10-12 min.
I mens, stek vårløk, hvitløk og ingefær til de er litt brune.
Bland inn sopp fra ovnen og stek sammen med vårløk, hvitløk og ingefær for 1 min.
Stek ca 2 min til alt er litt sprøtt og godt
Tips:
- 5-spices-powder kan brukes i mange forskjellige kjøttretter, så lag gjerne en del og behold det i en krydderboks.